Oversigt

Fragt 60,00 kr.

Søgning

Fri fragt ved køb over 999,-

Gør din have til et skønnere sted ved at pynte den med flot havekunst

Der findes mange forskellige måder at pryde din have, og det er op til dig at vælge de kunstværker, som passer bedst til din stil. Der findes et væld af skulpturer og figurer i materialer som glas eller keramik, og du kan med sikkerhed finde havekunst, som også passer til netop din have.


Farvekoordinér dine blomsterbed med keramikspyd i alle regnbuens farver eller sæt fakler i krystalklart glas ved din terrasse. Det er kun din fantasi, der sætter grænser, når du indretter din have. Alle vores kunstværker til haven kan tåle at stå ude året rundt, og de tåler stærkt sollys såvel som sne og frost.

Unikke keramikspyd

PRISER: LILLE          SPYD       70 cm     kr. 195 per stk. MELLEM    SPYD       145 cm   kr. 495 per stk. STOR… Læs mere...

195,00 kr. Læs Mere

Dekorative spyd med keramik til din have

Forskøn din have med vores flotte keramikspyd. Du kan få dem i hele ti forskellige farver, så der er rig mulighed for at ramme de farver, du ellers har i din have. De er ideelle at stille sammen i grupper, og du kan med fordel placere dem i et blomsterbed. De pynter også flot på din terrasse eller ved udendørs arealet omkring dit kolonihavehus eller din campingvogn. Vores keramikspyd er nemme at få i jorden, og du kan nemt flytte rundt på dem.

De smukke spyd med keramik i alverdens glade farver er håndlavede og glaserede. Den unikke pynt vil forskønne enhver have og går hånd i hånd med de øvrige farver, som pryder din have. Vores keramikspyd findes i tre forskelllige størrelser, og det giver dig mange muligheder for at sammensætte dem på forskellig vis. Du kan vælge at placere tre spyd i samme farve, men med varierende længde, eller du kan kombinere tre keramikspyd i forskellige farver, men i samme længde. Mulighederne er mange, og du kan lade din kreativitet få frit løb, når du placerer dem i din have.

Giv keramikspyd i gave

Mangler du en gave til en sand haveelsker, vil vores keramikspyd være et godt bud. De kan passe ind i enhver have og til alle former for blomster. Køb dem i forskellige størrelser og farver, eller giv et enkelt eller to spyd til en, du holder af. De skaber liv og tilfører farve på den tid af året, hvor blomster og buske ikke er i blomst, og de matcher planternes farver, når de begynder at skyde frem. De tilfører et personligt præg til ethvert udendørs areal.  

Giv dine potter nyt liv

Har du potter med blomster uden for din dør eller ved dit fortelt, kan du også med fordel sætte et keramikspyd deri. Brug den korteste model og vælg den farve, du holder mest af. Det gør dine potter flottere at se på og gør dem unikke. Har du flere potter, kan du pynte dem alle med keramikspyd i forskellige farver. Det giver et skønt farvespil og tilfører dine potter nyt liv.