Oversigt

Fragt 55,00 kr.

Søgning

Fri fragt ved køb over 999,-

Har du grønne fingre og elsker du at opholde dig ude i din have?

Gør din have endnu mere skøn at være i med havekunst i form af smukke skulpturer, figurer og lyskilder. Når du indretter din have, har du rig mulighed for at lade din kreativitet folde sig ud. Vi giver dig mulighed for at pynte din have med smuk havekunst i alverdens farver og materialer.

Skab liv i din have med vores skønne spiralkunst. Placer en eller flere kuglespiraler på terrassen eller altanen og nyd deres yndefulde måde at bevæge sig på i takt med vinden. En kuglespiral består af en rund og massiv krystalkugle og en spiral i rustfrit stål. Når du ser den på afstand, ser den ud til at være svævende, da den bliver hængt op i en gennemsigtig line af nylon.  

Kuglespiraler

Vore KUGLESPIRALER er fremstillet af en massiv og helt rund krystalkugle samt en spiral af rustfrit stål. Kuglespi… Læs mere...

345,00 kr. Vælg variant

Kuglespiraler i smukke farver

Vores kuglespiraler fåes i alverdens skønne farver. Du kan med garanti finde en, som passer til netop din bolig og din smag. Når du køber en spiralkugle, kan du vælge mellem farverne blå, gul, lilla, rød eller turkis. Er du mere til klart glas, har du også mulighed for at vælge det. Havepynten er perfekt til at skabe liv på din terrasse eller i et af dine vinduer, og den giver din bolig et personligt og unikt præg.

Den flotte krystalkugle genspejler de omgivelser, den er placeret ved. Hænger du eksempelvis din spiralkunst foran huset eller haven, vil det blive genspejlet i den farvede eller klare krystalkugle. Det skaber liv og får spiralkuglen til at falde naturligt ind i sine omgivelser.   

Kan anvendes både inde og ude

Vores kuglespiraler kan bruges både indendørs og udendørs. De er ideelle til at hænge op i vinduet, hvis du vil bruge dem indenfor, og du kan placere dem mange forskellige steder, hvis du vil anbringe dem i din have. Hænger du dem op udenfor, behøver du ikke spekulere på at tage dem ind i vintermånederne. Kuglespiralerne er nemlig vejrbestandige, og de tåler hård frost såvel som regn, sol og vind.

Hvad enten du pynter din have eller din bolig med vores spiralkunst, vil det have en svævende effekt. Når spiralerne hænger udenfor, vil vinden få dem til at bevæge sig elegant og glidende, og hænger de indenfor, vil varmen have den samme effekt. Det skaber bevægelse, liv og elegance.   

Spiralkunst til ethvert hjem

Anvendelsesmulighederne er mange med vores spiralkugler. Du kan bruge dem inde som ude, og de er perfekte til at forskønne din bolig, din terrasse eller din altan. Brug dem i dit sommerhus, i dit kolonihavehus eller på terrassen hjemme hos dig selv. Giv spiralkunst i indflyttergave til en god ven eller et familiemedlem, eller tag det med som en værtindegave til en sommerfest i haven hos en bekendt. Det vil skabe liv og glæde i enhver bolig.