Oversigt

Fragt 55,00 kr.

Søgning

Fri fragt ved køb over 999,-

Havekunst og boligkunst til dit hjem

Hos kunstunik finder du unikke kunstværker til din have og din bolig. Vores smukke havekunst og boligkunst er håndlavet og mundblæst, og alle vores kunststykker bliver fremstillet hos mindre europæiske kunsthåndværkere eller firmaer. Køb vores unikke kunst her på siden eller besøg udstillingen i vores hjem.

Du finder os ved Thorup Strand nær Fjerritslev i Nordjylland. Langt de fleste af vores kunstværker er udstillet i vores smukke have på 3000 m2. Du kan købe al vores havekunst og boligkunst i vores webshop til samme pris, som du vil blive tilbudt, hvis du besøger vores udstilling.     

Hvem står bag kunstunik?

kunstunik ejes af parret Thomas Jepsen og Lise-Lotte Jepsen. Vores store interesse for kunst og have er drivkraften bag forretningen. Da vi blev pensioneret tilbage i 2012, greb vi muligheden for at dyrke vores passion. Vi rykkede vores teltpæle op på Sjælland og flyttede ind på Havvejen ved Thorup Strand. Vi gik i gang med at lede efter unik kunst af høj kvalitet og anlagde samtidig en skøn have på 3000 m2. Her udstiller vi i dag størstedelen af de kunstværker, vi har til salg.

Kun det bedste er godt nok

Vi forhandler kun særlige kunstværker inden for havekunst og boligkunst, som du ikke finder hos mange andre kunstbutikker i Danmark. Vores krav er store, og hos os finder du kun unik kunst af høj kvalitet. Udvælgelsen af vores kunst foregår primært efter to kriterier: Det skal være helårsbestandigt og kunne tåle frost, og så skal det også falde i vores egen smag.

Fleksibel levering

Når vi har modtaget din ordre, bestræber vi os altid på at give dig besked om leveringsdato senest dagen efter din bestilling. Er vi hjemme, og har vi allerede dit kunstværk på lager, sender vi det til dig, når du ønsker det. Har du et ønske om en særlig leveringsdag, efterkommer vi det gerne, så vidt det er muligt.

Din pakke vil blive leveret til det nærmeste posthus eller efter aftale med fragtmand. Du bestemmer selv hvilken adresse, din pakke skal leveres til. Skal din pakke gives som gave eller lignende, leverer vi den gerne til en anden adresse end faktureringsadressen.

Er der mod forventning problemer med den vare, du har bestilt hos os, sender du den blot retur til os. Har du mulighed for at komme ud til os med varen, må du også meget gerne det. Ring eller skriv til os for at få en aftale i stand, inden du kommer. Så er du sikker på ikke at køre forgæves.

Ring eller skriv til os

Har du spørgsmål til os, hører vi meget gerne fra dig. Du kan træffe os på telefon 25 78 54 01 eller 22 23 85 66. Du er også altid velkommen til at sende os en e-mail på info@kunstunik.dk.